Slick Radio NL

Slick Radio NL is een plug-in voor Windows Media Center. Met deze plug-in wordt het eenvoudiger om digitale radio te luisteren, zowel DVB-C (digitale kabel), DVB-T (Digitenne) als DVB-S (satelliet) tuners worden ondersteund. Na installatie verschijnen de zenderlogo’s in het radio menu (onder voorkeuzezenders) als ‘Digitale radio‘.

Er is tevens een versie beschikbaar voor Internet radiostations:

Slick Radio Streaming NL, ook hiermee verschijnen de zenderlogo’s van de radiostations in het radio menu (onder voorkeurzenders), maar nu als ‘Internet radio‘.

 

Slick Radio/Slick Radio Streaming is compatible met Windows XP MCE, Windows Vista en Windows 7, 32 en 64 bit versies. De installer installeert alle zenders die hij kent, soms ook een aantal die op het betreffende systeem niet te ontvangen zijn.

Voor de DVB-versie geldt dat om een zender met de plug-in te kunnen luisteren dat deze al wel in de gids aanwezig moet zijn. Voor de Internet streaming versie is dat (uiteraard) niet van belang.

Een zender verwijderen kan door op het logo te gaan ‘staan’ en vervolgens op de del/delete toets, de ‘i’ toets op de afstandbediening of de rechter muisknop te drukken.

Installatie

Download de installer, start deze en volg de instructies op het scherm

Voorwaarden

Slick Radio komt “as-is”. Het gebruik is geheel op eigen risico en zonder garanties. Slick Radio is gratis voor privé gebruik, partijen die op commerciële basis (Media Center) PCs bouwen en/of verkopen en Slick Radio willen toepassen dienen contact op te nemen met Slick Solutions.

 

1 Reactie op Slick Radio NL

  1. hans hage zegt:

    hoe plaats ik een radio tuner in windows7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef antwoord op de volgende vraag: *
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.