Transponderfile inlezen voor Digital Anywhere tuners

De transponderfile voor deze tuner bestaat uit een registry-bestand dat ingelezen moet worden (dubbelklik) waardoor de waardes hiervan in de registry geplaatst worden. De registry-bestanden kunnen hier gevonden worden. Nadat dit gedaan is kan de TV Wizard gestart worden in Windows Media Center.

Als de tuner juist geïnstalleerd is zal er niet meer gevraagd worden welk type ontvangst gebruikt moet worden. Er wordt nu standaard voor ‘Antenne’ gekozen en we gaan door met ‘Programmagegevens zoeken’. Er wordt vervolgens gevraagd of we de Gids willen gebruiken. Dat willen we natuurlijk en we selecteren ‘Ja’.

Voor de Gids kiezen we voor ‘Digitale terrestriële nog niet in kaart gebracht’ omdat de MCE Plugin een DVB-T emuleert, ookal hebben we een DVB-C kaart. Hierna moeten we gaan zoeken naar kanalen.

Dit duurt wel even, zeg maar behoorlijk lang… Uiteindelijk is het zoeken gereed en zijn er ruim 200 kanalen gevonden. Alle kanalen staan door elkaar en met behulp van ‘Gids’-> ‘Kanaalvolgorde wijzigen’ kunnen we deze aanpassen naar onze voorkeur.

Reacties zijn gesloten.