Over mij

Mijn naam is Nico Oosterwijk en ik ben werkzaam alsĀ freelance ICT specialist (ZZP’er). Ik heb een electronica-opleiding achter de rug, maar als Computer Technicus ging ik mij al snel specialiseren in netwerken en software (toen nog bij Getronics), eerst Novell en WP maar dat werd later Microsoft Windows en dat is het vandaag nog steeds.

Als hobby werd reeds in 2002 Windows XP Media Center Edition gevonden en dat is nooit meer weggegaan, alleen maar in de afgelopen jaren uitgebreid tot wat nu Windows 7 is. Vanaf WHS v1 heb ik de de voordelen ontdekt van Windows Home Server en ben ik actief de combinatie WHS met WMC gaan promoten als Windows Entertainment. Er worden door mij regelmatig presentaties gegeven en ik word vaak gevraagd om bij bedrijven te laten zien wat de mogelijkheden zijn van Windows Entertainment.

Deze website is voortgekomen uit mijn werk en passie voor Windows Entertainment. Via mijn eigen bedrijf ‘Digital Hifi‘ worden projecten gerealiseerd die allen hierop gebaseerd zijn. Veel support geef ik aan forumleden van ‘De Groene Knop’, desalniettemin ben ik uiteraard graag bereid om mede-gebruikers ook via deze site een helpende hand toe te steken, het liefst via deze blog-pagina’s. Ik zal dan proberen via een antwoord een oplossing te bieden. Als beloning voor al dit werk probeer ik de status van Windows Entertainment and Connected Home MVP te verdienen! Als jij me daarbij wilt helpen, kun je mij hier nomineren!

 

 

 

 

Nico Oosterwijk is:

# 1186675

Reacties zijn gesloten.